Úvod » Zápasy

20. kolo - sezóna 13/14 - Comes Košíře "A" - WarriorS FC

publikováno 06.06.2014

WarriorS jsme těsně porazili a směřujeme za druhým místem!

20. kolo -  Comes Košíře "A" - WarriorS FC - 5:4

Datum: pondělí 2.6. 2014, 21:00, Háje 1

Sestava: Voska - Paszyc, Pánek, Hovorka L. - Reichmann, Stříbný, Tureček

Branky a asistence: Reichmann 1+0, Paszyc 0+1, Tureček 1+0, Pánek 0+1, Hovorka L. 0+1, Stříbný 3+0

O zápase: Zápasy proti WarriorS jsou pro nás prestižní a nebylo tomu jinak ani tentokrát. Od začátku jsme byli více na míči a vytvářeli si daleko více střeleckých pozic. V dresu soupeře nás zlobili zvláště dva hráči, ale sami na vše nestačili a jenom díky naší nekvalitě v zakončení to bylo po celý zápas, co se týče skóre dost vyrovnané.

Soupeř po celý zápas napovídal rozhodčímu, jak se to má s futsalovými pravidly a potom, když jasně faulují prošlápnutím kotníku nebo držením za dres, tak nás osočují za simulanty, tak každý to hraje nějak, no ... ^o) V posledních zápasech nám chybí v útoku Petr Sýkora, který si v útoku dokáže udělat prostor a dobře přidržet míč, což nám třeba i v tomto zápase určitě chybělo. Naštěstí měl dobře seřízeno Adam Stříbný a hattrickem nám vystřílel vítězství. V druhém poločase se nám povedly dva rohové kopy, kde po jednom z nich zakončoval krásným volejem Honza Pánek a Adam už neměl z dorážkou žádný problém a v dalším případě se Karel Tureček dobře uvolnil a vstřelil vlastně rozhodující a vítěznou pátou branku. Jak už jsem zmínil, tak jsme nedali několik vyložených šancí, takže tím pádem byl zápas otevřený až do konce. V posledních minutách jsme se ovšem dobře zaměřili na defenzivu, zavčas a důrazně přistupovali k soupeři a nic jsme mu tím pádem ani nedovolili,  a tak zcela po zásluze bereme tři body za vítězství 5:4.

Situace v tabulce je jasná, co se týká postupujícího i sestupujících. Do pražského přeboru už dávno postupuju Holota líná, která nemá v této soutěži rovnocenného protivníka a do druhé třídy naopak putují Killtec a Vendetta. Naším cílem v této sezóně byla a je medailová pozice a tu nám zaručí neprohra v příštím utkání proti Frankie "A", které jsme na podzim jasně porazili 9:3, ale Frankie určitě k zápasu nastoupí v lepší pohodě, protože poslední výsledky nemají vůbec špatné, a tak do toho chce zase pořádně šlápnout a potvrdit naši slušnou formu z posledních zápasů a zvítězit. VAMOS COMES! (h5)


 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Richi_27 | 08.06.2014 13:38
Zapomněl si zmínit, že v jejich dresu tradičně nastoupilo spousty nových hráčů

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz