Úvod » Zápasy

5. kolo - sezóna 14/15 - Comes Košíře A - Božolé VS

publikováno 11.10.2014

Po sérii tří porážek v řadě jsme konečně zabrali za 3 body a utíkáme z posledního místa...

5. kolo - Comes Košíře "A" 6:5 Božolé VS

Datum: pondělí 6.10. 2014, 21:00, Háje 1

Sestava: P. Hovorka - Paszyc, Pánek, L. Hovorka, Pravenec - Reichmann, Sýkora, Stříbný, Boháč

Branky a asistence: Sýkora 1+1, Pravenec 0+1, Reichmann 2+0, L. Hovorka 2+0, Stříbný 0+1, Pánek 0+1, Bohy 1+0

O zápase: Před tímto zápasem jsme se nacházeli na posledním místě tabulky, což pro nás představovalo velkou motivaci to rychle změnit. Minulou sezónu jsme odehráli trošku v jiném stylu a nebylo žádných pochyb, že jsme Božolé VS chtěli za každou cenu porazit. Sešli jsme se ve výborném počtu, který nám umožnil hrát na dvě čtyřky. Do brány se opět postavil Petr Hovorka a svými zákroky zvláště na konci utkání nás velmi podržel. Ondrovo zranění je pro nás ovšem i tak nadále velkou komplikací a ke všemu se k němu na marodku přidal i Honza Pánek, který bude chybět příštích pár zápasu a zranění druhého klíčového hráče je už značně nepříjemné, tak snad se oba dají co nejdříve do pořádku.

STATISTIKY a TABULKA po 5. odehraném kole

Do utkání jsme vstoupili dobře, když jsme využili rychle rozehraného rohu a Kuba nás dostal do vedení. Pak ovšem soupeř otočil dvěma slepenými góly na 1:2 a my jsme se nemohli dostat pořádně do tempa. Sice jsme hráli na dvě lajny, ale ne vždy jsme dobře vystřídali a soupeře jsme pod nějaký trvalejší tlak nemohli dlouho dostat. Bylo vidět, že chceme vyhrát, ale forma není rozhodně optimální, a tak se v naší hře opět objevilo velké množství ztrát, zkažených nahrávek a dalších nepřesností. Na druhou stranu jsme zápas odmakali a hráli s velkým nasazením. 

V průběhu druhého poločasu jsme se dostali do vedení 5:3 a zdálo se, že nám vítězství nemůže uniknout, ale soupeř zle dotahoval a i díky akumulovaným faulům šahal v závěru utkání minimálně po bodu, když kopal dva desetimetrové kopy. V prvním případě skvěle zasáhl Petr v brance a při druhém pokusu soupeř trefil tyčku a my jsme tak těsně vyhráli 6:5 a po dlouhé době jsme naplno zabodovali. Příští utkání sehrajeme až 20.10., tak musíme nabrat síly a opět zabrat a urvat tři body. VAMOOOS COMES! (Y)(H)(Y)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz