Úvod » Zápasy

10. kolo - sezóna 14/15 - Comes Košíře A – Gusanos Rojos

publikováno 20.11.2014

Náš nejlepší podzimní výkon znamenal demolici Gusanos Rojos!

10. kolo - Comes Košíře "A" 8:1 Gusanos Rojos

Datum: středa 19.11. 2014, 20:00, Astra 2

Sestava: O. Voska - T. Paszyc, L. Hovorka, J. Pánek - J. Reichmann, P. Sýkora, A. Stříbný. K. Tureček

Branky a asistence: L. Hovorka 1+1, J. Reichmann 0+3, A. Stříbný 1+0, T. Paszyc 0+1, K. Tureček 0+1, J. Pánek 3+0, P. Sýkora 3+0

O zápase: 

Celý zápas rozhodl již v úterní večer Jan Muhlfeit svou přednáškou na VŠE. Fantastickej speaker a člověk, kterýmu jsem žral každý slovo, neboť vnímá svět podobně jako já, s tím rozdílem, že on to umí vyjádřit. Dal nám všem několik rad, za nejdůležitější považoval tuto: "uvědom si svoje silný stránky a s nimi pracuj." A to ten zápas zlomilo. Já jsem nepotřeboval žádný strengthsfinder.com, protože mně už zamlada říkali: "Lubo, ty si mašina na góly." To je moje silná stránka, s tím jsem odcházel domů.

Vyspíš se, odsedíš si to v práci, kde tě kolegyně Maruška znervózní Vánocema, protože ona už chodí vyzvedávat dárky. Jdeš na dva tréninky s prckama, kde je posíláš v patnácti minutových intervalech zavodnit, abys moh trefovat vikýř na zadní. Víš, že to v tobě je. Pak ale zmrzneš hodinu postáváním na lajně, kde máš dělat asistenta rozhodčího - 5 vrstev nepomohlo. 


Konečně zápas. Nastoupili jsme posíleni o nehrajícího bráchu a pořezanýho Tomáše. Jistil jsem to z lavičky a můsím říct, že především ztráta defenzivního leváka, známého pro své vytažené ponožky do půlky lejtek, nám prospěla. Hra bez šancí, kterou by ocenil nejeden trenér obrany mi vyhovovala, protože jsem veděl, že nebudu muset dohánět ztrátu. Je to tu, stahuju Pašu a s ním i jednu vrstvu oblečení, jdu na bejčka. Navedu si to na střed, učešu golmana, 1:0. Navedu si to na střed podruhý, pošlu kolmici na Péťu, jehož podstřel znamená vedení 2:0. Z dalšího průběhu zápasu stojí za zmínku pouze bodýlko Hanýska, které zapadlo za tyč. Bohužel tento chlap s citem pro módu si v posledních týdnech oddělal své odkopávačky, vyrobené z kůže tuleních mláďat, a tak není vůbec jisté, zda ho v dalších zápasech uvidíme. Tímto apeluji na všechny rybáře, nechť posílají mladé tuleně do Sapy, zbytek už tam zařídím já. Definitivní tečku zápasu zasadil rozhodčí, který pískl dvakrát do píšťalky, a my se tak mohli radovat z výhry.

Příští zápas nás čeká neatraktivní derby proti kousajícím Warriorům, věřím že to odkopem, třeba opět 8:1. (report ze zápasu napsal Luboš Hovorka)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz