Úvod » Zápasy

Slavíme zasloužený postup!

publikováno 13.07.2016

V poslední sezoně se nám podařilo splnit cíl, který jsme si před rokem sami vytyčili. Už tři kola před koncem sezony jsme si zajistili mistrovský titul a především také postup do pražského přeboru pro příští ročník!

První tři zápasy se nám povedli skvěle. Nováčka soutěže Real Triky jsme porazili 10:0, což se nakonec ukázalo jako naše druhá nejvyšší výhra v sezoně. Podařily se nám také utkání proti Wolchu a Tlejícímu dřevu a po třech kolech jsme byli na prvním místě s plným bodovým ziskem a skóre 24:5.

Poté bohužel přišla první ztráta. V té době jsme to ještě určitě nevěděli, ale Arsenal Praha se nakonec ukázal jako náš největší rival v boji o postup. Ve čtvrtém kole to ukázal kvalitní power-play, díky které se mu podařilo otočit utkání z 0:4 na 6:4 a sebral nám první body v sezoně.

Především na naší obraně tato porážka zanechala negativní stopy, nicméně v dalších třech kolech už jsme opět získali devět bodů a drželi se Arsenalu na dostřel. Klíčový obrat sezony nastal v 8. kole. Proti loňskému účastníkovi přeboru Kmochovu odkazu jsme to byli tentokráte my, kdo z nepříznivého stavu získal tři body. "Kmocháč" jsme i přes poločasový stav 0:2 skvělým výkonem v druhé půli porazili 5:3. Zároveň jsme dotáhli Arsenal, který v tomto kole ztratil.

Zbytek podzimní části jsme odehráli ve skvělé formě, v našich zápasech tehdy nešlo příliš o to, kdo vyhraje, ale jak vysoká naše výhra bude. Podzim jsme uzavřeli stejně, jako jsme ho začali, tedy čistým kontem (6:0 proti b-týmu Wizardů). Arsenal navíc opět jednou ztratil a už po podzimu jsme tak byli první s tříbodovým náskokem.

I do jara jsme vstoupili skvěle. Dvě přesvědčivé výhry proti Realu Triky (9:2) a Tlejícímu dřevu (6:1) jsme sice proložili slabším zápasem s Wolchem, ale devět bodů z toho bylo.

Poté přišel klíčový zápas sezony. Na Arsenal jsme však přišli mnohem lépe připravení než na podzim a patrně po nejlepším výkonu v sezoně jsme vyhráli 7:2. Nejenže jsme svému soupeři v boji o titul poskočili na rozdíl devíti bodů, v náš prospěch hrál i lepší vzájemný zápas.

Po této výhře jsme odehráli asi nejlepší pasáž jara, spojenou s drtivou výhrou nad Božolé a dalšími tříbodovými zisky proti Montaně a Tefalu. Naše další zaváhání přišlo až ve chvíli, kdy nám k zisku titulu stačil uhrát bod. Na Kmochův odkaz už jsme ale tentokráte nestačili a prohráli 2:5.

Titul jsme tak potvrdili až výhrou proti KYX Praha. Další dvě utkání jsme tak dohrávali téměř z povinnosti, což se projevilo hlavně na tom prvním. Proti b-týmu PedF jsme se téměř nesešli a prohráli hrozivě 4:10. Se sezonou jsme se ovšem nakonec rozloučili výhrou nad b-týmem Wizardů.

Celkově jsme nakonec skončili první s pětibodovým náskokem. Zároveň jsme se stali nejlépe bránicím týmem, v sezoně jsme dostali pouze 67 gólů a toto číslo mohlo být ještě nižší nebýt defenzivně hrůzostrašného závěru sezony. Počet 145 nastřílených gólů je také výborným výsledkem, jen o pět horší než střelecky nejlepší Arsenal.

V poháru opět konec ve čtvrtfinále

V pražské části Poháru FAČR jsme v ročníku 2016 opět skončili ve čtvrtfinále. Stejně jako loni jsme nejprve vyřadili FK Jooky po jednoznačném výsledku 11:2. Ve čtvrtfinále jsme narazili na divizní tým Wizardů. I přes vyrovnaný první poločas a velmi důstojný výkon v poločase druhém pro nás byl třetí nejvýše postavený pražský nad naše síly a vyřadil nás po výsledku 0:4.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz