Úvod » Zápasy

První bod proti rezervě Slavie

publikováno 28.09.2016

První bod v Pražském přeboru jsme si připsali proti b-týmu ligové Slavie Praha. Zápas skončil remízou, ačkoliv jsme ještě minutu před koncem vedli.

Na zápas jsme se sešli v dobrém počtu, ačkoliv chyběli obě letní posily týmu. Dorazila i slušná návštěva ve formě dvou přítelkyň a jedné sestry. 

Samotný zápas jsme začali skvěle, hned v úvodu se trefil Kuba Reichmann a chvíli po něm i Honza Pánek. Do poločasové přestávky jsme uhájili vedení zásluhou disciplinovaného výkonu a pár dobrých zákroků Ondry Vosky.

Hned po přestávce ovšem Slavia snížila na 1:2, což jí dodalo sebedůvěru a během úvodní čtvrthodiny se ji i pomocí našeho vlastního gólu podařilo skóre otočit. Ani my jsme však zápas nezabalili a po pár minut jsme díky dobře sehrné power-play vyrovnali na 3:3, trefil se Honza Boháč.

Když se chvíli před koncem po krásné individuální akci trefil Luboš Hovorka, už to vypadalo, že vypjatý závěr zvládneme lépe a získáme první tři body. Bohužel v poslední minutě se Slavia dostala do brejku, nikdo jejich hráče nepřepálil a soupeř akci zakončil do prázdné brány.

S výkonem ovšem můžeme být spokojení, je vidět, že si v hale začínáme zvykat a věřme, že dobré výkony se brzy přetaví i v důležité body.

Comes Košíře - Slavia Praha B 4:4 (2:0)
Branky: Reichamnn (Pravenec), Pánek (Hovorka), Boháč (Voska), Hovorka (?)
Sestava: Voska - Pravenec, Hovorka, Boháč - Pánek, Reichmann, Sýkora, Stříbný

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz