Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Zápasy

Proti obhájci titulu jsme neměli šanci

publikováno 04.11.2016 (aktualizováno 10.11.2016)

Stejně jako v minulém zápase proti Holotě jsme bohužel nemohli počítat se dvěma nejproduktivnějšími hráči, kvůli zranění ze sestavy vypadl Honza Pánek i Kuba Reichmann, k dispozici nebyla ani defenzivní jistota Tomáš Pravenec, který si zlomil klíční kost a podzimní sezona pro něj pravděpodobně skončila.

Do zápasu s loňským vítězem soutěže jsme vstoupili nebojácně a hráli poměrně vyrovnanou partii. Bohužel se zápas příliš nepovedl naší jistotě brankáři Ondrovi Voskovi, který soupeři daroval první branku a dostal ho na koně. I přesto jsme dlouho drželi těsný stav a dokonce měli i pár šancí na vyrovnání. Zároveň jsme ale měli mnohokrát štěstí, protože to co soupeř nedokázal proměnit, bylo až nelidské.

V druhém poločase jsme za stavu 0:3 využili dobře sehranou Power-play a Luboš Hovorka nás dostal zpátky do hry. Bohužel jen na chvilku, protože Chemcomex na hřišti v duhé části hry naprosto vládl a jen nemohoucnost jejich střelů a zákroky Ondry nás ušetřily od debaklu.

Připisujeme si tedy druhou porážku v řadě a příští týden nás čeká další težký soupeř z Kobylis. Věříme však, že navážem na statečný výkon ze zápasu se Slavií a získáme zase nějaké body. Poslední dva zápasy nám ukázaly, že před sebou máme ještě mnoho práce.

Comes Košíře - Chemcomex 1:6 (0:2)
Branky: Hovorka (Voska)
Sestava: Voska - Harašta, Hovorka, Štípek, Boháč, Sýkora, Stříbný, Tureček

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz