Úvod » Zápasy

Po tragickém výkonu bereme bod všemi deseti

publikováno 16.11.2016

V zápase 8. kola jsme nastoupili proti předposlední Kodymce s touhou ukončit třízápasovou sérii porážek

V zápase 8. kola jsme nastoupili proti předposlední Kodymce s touhou ukončit třízápasovou sérii porážek. Sestava byla stále velmi poznamenána absencemi. K dlouhodobým marodům Tomáši Paszycovi a Tomáši Pravencovi se bohužel přidal i Honza Pánek a z pracovních důvodů chyběl i Radek Štípek. Jedinou dobrou zprávou tak byl návrat kapitána Kuby Reichmanna.

Zápas jsme začali velmi aktivně a po chybě soupeře dobře vyřešili brejk Honza Boháč s Petrem Sýkorou. Poté jsme se však nepochopitelně přizpůsobili chodícímu tempu soupeře a nebyli schopni překonat jejich obranný blok. Ani štěstí nebylo úplně na naší straně a tak se po dvou šťastných přímých kopech dostal soupeř do vedení. A když dvakrát využil našeho katastrofálního bránění v situacích 1 na 1, zrodil se nepochopitelný a naprosto neodpovídající výsledek rozložení sil - 1:4.

V poločase jako bychom si konečně uvědomili, že s tímto přístupem a nasazením nemáme v přeboru absolutně co dělat a začali ve velkém tempu na soupeře tlačit. Nejprve se se pěknou střelou z dálky prosadil Luboš Hovorka. Poté byl důrazný Karel Tureček faulován a z následného pokutového kopu snížil Kuba Reichmann na rozdíl jediné branky. A když už začal docházet čas, předvedl Karel krásnou individuální akci a vyrovnal střelou k tyči na 4:4. Za normálních okolností bychom se pravděpodobně uchýlili ke hře bez brankáře a snažili se vydolovat všechny 3 body, cítili jsme však, že v dnešním zápase bude i remíza nakonec úspěchem.

Bohužel jsme tedy znovu nedokázali zvítězit a naše nezkušenost a neschopnost hrát do zatažené obrany se projevuje stále víc a víc. Zároveň nasazení a soustředěnost na základní fotbalové dovednosti, jako přihrávka na 2 metry, bránění v situacích před brankou a přesná střelba jsou absolutně žalostné. Nezbývá, než doufat, že to v dalších zápasech bude lepší, bodů je ve hře stále mraky a není důvod věšet hlavy!

Comes Košíře - Kodymka Bumble-bees 4:4 (1:4)

Branky: Sýkora (Boháč), Hovorka (Reichmann), Reichmann (pokutový kop), Tureček (Hovorka)
Sestava: Voska - Harašta, Hovorka, Boháč - Tureček, Reichmann, Sýkora, Stříbný

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz