Úvod » Zápasy

Na Slavii jsme ve vyrovnaném zápase nestačili

publikováno 01.02.2017

Hned třikrát jsme proti B týmu Slavie dokázali vyrovnat, poté však rezerva ligového týmu dokázala utkání přetáhnout na svoji stranu.

Rezerva Slavie nastoupila i s ligovými hráči, v našem týmu poprvé v novém roce nastoupil Honza Boháč, na druhou stranu chyběl Adam Stříbný nebo Luboš Harašta.

První poločas byl vyrovnaný, do vedení ovšem šla Slavia, když se nám nepodařilo ubránit rohový kop. Nám se však podařilo vyrovnat stejným způsobem, po krásném rozehrání rohu od Karla Turečka se poprvé v přeboru trefil Michal Volák.

Ještě před poločasem se však Slavia do vedení vrátila a vedení udržela až do poločasové přestávky. V úvodu druhé půle jsme však rychle dokázali vyrovnat, tentokráte se po rozehrávce autu poprvé v sezoně trefil Ondra Hrubý.

Slavia se vrártila do vedení po šikovném nástřelu na zadní tyč, i na jejich třetí gól jsme ovšem dokázali rychle odpovědět. Po stejně zahraném rohu jako v první půli se tentokráte trefil Honza Boháč.

Slavia však přidala čtvrtý gól pěknou střelou na přední tyč. My jsme přešli do power-play a přestože jsme měli několik šancí, hráči Slavie se podařilo trochu šťastně skórovat do prázdné brány. My jsme se opět přiblížili na rozdíl jednoho gólu po krásné střele Ondry Vosky. Během chvíle jsme se však vrátili na ztrátu dvou gólů a Slavia už výsledek 6:4 udržela.

Velkou ztrátou pro příští zápas je zbytečná červená karta brankáře Ondry Vosky, který v poslední minutě zbytečně rukou přerušil útok Slavie, který by směřoval do prázdné brány, a minimálně v dalším zápase proti Gusanoj Rojos bude chybět.

Comes Košíře - Slavia Praha "B" 4:6 (1:2)
Branky: Volák (Tureček), Hrubý (Tureček), Boháč (Hrubý), Voska (Musil)
ČK: Voska
Sestava: Voska - Hovorka, Boháč, Štípek, Hrubý, Musil, Sýkora, Volák

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery