Úvod » Zápasy

Ohromná bojovnost a trochu štěstí nám zajistily bod proti Holotě

publikováno 21.02.2017

I přes to, že jsme zápas dohrávali bez hráčů na střídání a bez klasického brankáře se k nám konečně přiklonilo štěstí a vydřeli jsme bod za remízu 3:3.

Během posledního týdne z naší sestavy kvůli zranění vypadl Honza Boháč, Luboš Harašta a Ondra Voska, nastoupit nemohl ani Petr Sýkora a nemoc tentokráte zasáhla i hráče širšího kádru, takže vypomohl pouze Míša Volák. Už od začátku jsme tak hráli pouze s jedním hráčem na střídání.

A v podstatě od první minuty Holota držela míč a hrálo se na naší půlce. Hráči Holoty jsou asi nejchničtějším týmem v soutěži a od začátku ukazovali, že míč už pákrát viděli. My jsme ovšem z minima vytěžili maximum, jako první se z rychlého protiútoku prosadil Adam Stříbný.

V naší bráně výborně chytal Karel Tureček, který opět nahradil Ondru Vosku, ale tentokráte se zapotil mnohem více než před týdnem proti Gusanos. K tomu ještě potřeba přidat obrovskou obětavoast obránců, kteří dnes zblokovali až dvě desítky střel. Poprvé Karel inkasoval skrytou střelou z vápna, která znamenala vyrovnání. Holotě se skóre podařilo otočit v poslední minutě prvního poločasu, po zmatcích ve vápně se nakonec soupeř trefil nezvykle hlavou.

Jako první v druhé půli jsme ovšem udeřili my, Karel z brány šikovně přečíslil soupeře a jeho nástřel na zadní tyči nakonec skončil až v bráně. Soupeř se poté dostával do velmi drtivého tlaku, ale neuspěl ani z vyložených šancí, pomohla nám také tyč, ale remízový stav jsme drželi.

A šest minut před koncem jsme dokonce šli do vedení, Adam Stříbný u soupeřova vápna vybojoval míč pro Ráďu Štípka a ten se trefil vůbec poprvé od svého letního příchodu.

V tu chvíli už jsme bohužel hráli bez střídání a také bez Kájy Turečka v bráně, který si při své gólové střele podvrkl kotník a v bráně ho musel nahradit Míša Volák. I on však předvedl několik skvělých zákroků. Holota nakonec dvě minuty před koncem dokázala vyrovnat při hře bez brankáře a rozhodla o remíze 3:3. I přesto, že jsme o výhru přišli až v úplném závěru, bod proti jasnému favoritovi a v naší personální situaci je pro nás ohromně cenný.

Comes Košíře - Holota líná 3:3 (1:2)
Branky: Stříbný (Štípek), Tureček (Pravenec), Štípek (Stříbný)
Sestava: Tureček - Pravenec, Hovorka, Štípek, Stříbný, Volák

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery