Úvod » Zápasy

Chemcomex jsme sice potrápily, ale soupeř potrestal naše chyby

publikováno 09.03.2017

Proti suverénnímu týmu letošního Pražského přeboru jsme sice odehráli slušný zápas, ale vinou neproměněných šancí a hloupých chyb jsme prohráli 1:4.

Po dlouhé době a vůbec poprvé v roce 2017 jsme nemuseli využít nikoho z B-týmu ani širšího kádru a sešli jsme se ve slušném počtu. Uzdravili se Honza Boháč, Luboš Harašta, Ondra Voska i Honza Pánek. Chyběli lehce zranění Karel Tureček a Luboš Hovorka.

Bohužel do utkání jsme vstoupili přesně tak, jak jsme neměli. Při našem prvním rohu jsme zkusili power-play, střelu Ondry Vosky soupeř zablokoval a poté skóroval do prázdné brány. O chvíli později mohl vyrovnat Adam Stříbný, ale jeho křížná střela se odrazila od tyče.

Chvíli poté Chemcomex přidal další gól a mohl se tak opět více stáhnout. My jsme hráli více s míčem, ale přes kvalitní obranu soupeře jsme se dostávali těžko. I tak mohl do půle skórovat Honza Boháč, který trefil další tyč, nebo Honza Pánek, kterému však po nohy včas skočil brankář soupeře.

Poločasová přestávka trochu otupila náš tlak, Chemcomexu se dařilo nás bránit lépe a navíc začal hrozit z rychlých protiútoků. Ve chvíli, kdy jsme se opět začali dostávat do lepších střeleckých pozic bohužel z jedno brejku soupeř udeřil a zvýšil na 3:0. Brzy navíc přišel čtvrtý gól a naděje na body byla pryč. Alespoň čestný úspěch zaznamenal v závěru Luboš Harašta, když kopl spíše do palubovky a vyprodukoval asi nejhorší střelu na bránu za celý zápas.

Náš náskok na 11. místo se po 17. kola zmenšil na rozdíl tří bodů, na druhou stranu za sebou už máme nejtěžší zápasy a je potřeba opět začít bodovat a porazit také někoho jiného než Gusanos. Příští šanci budeme mít v pondělí proti Kobylisům.

Comes Košíře - Chemcomex 1:4 (0:2)
Branky: Harašta (Boháč)
Sestava: Voska - Pravenec, Habarta, Štípek, Boháč, Pánek, Stříbný, Sýkora

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 3

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery