Úvod » Zápasy

Klíčový zápas sezony jsme zvládli!

publikováno 22.03.2017

Proti Kodymce jsme v ryze záchranářském souboji vyhráli 6:4, i když jsme ztratili vedení 4:1 a za vyrovnaného stavu čelili 10metrovému kopu.

Oba týmy vědomy si důležitosti nadcházejícího souboje dorazily do Edenu s početnou soupiskou. Nám před zápasem ze sestavy vypadl Ráďa Štípek s Lubošem Habartou, takže z béčka jsme opět povolali Ondru Hrubého. Chyběli i zranění Kuba Reichmann a Karel Tureček.

Do utkání jsme jednoznačně vstoupili lépe než soupeř. Byli jsme rychlejší, agresivnější a úvodu jsme dokonce dvakrát trefili konstrukci brány. Soupeř zahrozil jedním protiútokem, ale Ondru Vosku v bráně nepřekonal. Naopak v polovině první půle Péťa Sýkora vybojoval míč na půlce soupeře a otevřel skóre.

Naše vedení nám bohužel vydrželo jen malou chvíli. Kodymce se povedla rozehrávka rohového na přední tyč a bylo vyrovnáno. To nás opět probralo a do půlky jsme si vytvořili další tlak, který zároveň nesl zasloužené ovoce. Nejprve po dlouhém výkopu Ondry sklepl Honza Pánek výborně na Adama Stříbného, který prostřelil brankáře, a těsně před půlí se nám podařilo skórovat z přímého kopu. Tomáš Pravenec přihrával a Honza Pánek přes hradbu těl protlačil míč do brány.

V úvodu druhé půle nás uklidnil Péťa Sýkora, který si i svoji druhou branku vybojoval výborným pressingem. Vedli jsme 4:1 a vypadalo to, že si za třemi body dojdeme v klidu. Patnáct minut před koncem jsme ale nejrpve nepokryli zcela volného hráče Kodymky, který snížil na 2:4. To by ještě bylo v klidu, jenže pod velký tlak jsme se dostali hned zkaženou rozehrávkou po gólu, kterou soupeř potrestal třetím gólem.

V tu chvíli jsme hráli skutečně hrozně a po pěti minutách byl bohužel náskok úplně pryč. Po křížné přihrávce se na zadní tyči opět objevil nepokrytý hráč a nedal Ondrovi v bráně šanci. Atmosféra v hale, kam mimochodem dorazil slušný počet zhruba patnáctky diváků, hodně zhoustla. Hrálo se tvrdě a oba týmy nasbíraly pět akumulovaných faulů. 

Pár minut před koncem jsme bohužel soupeři šestým nabídli desetimetrový kop. Exekutor Kodymky však trefil pouze tyč a míč se naštěstí odrazil do zámezí. Jen o pár minut později Honza Boháč do brejku poslal Honzu Pánka, který šikovně přehodil brankáře a vrátil nám vedení. Kodymka na poslední minutu ještě zkusila power-play, ta jí ale nevyšla, což potrestali Tomáš Pravenec s Petrem Sýkorou, několikrát si vyměnili míč (protože se oba báli vystřelit) a Tomasso šikovným obloučkem uzavřel výhru na 6:4.

V tabulce jsme poskočili před Gusanos na deváté místo a především jsme právě svému dnešnímu soupeři na sestupovém 11. místě utekli na rozdíl pěti bodů. Udělali jsme tak důležitý krok k záchraně, ještě nás ovšem čekají tři zápasy. Los máme poměrně příznivý, takže by bylo fajn se se záchranou nenervovat do posledního kola.

Comes Košíře - Kodymka Bumble-bees 6:4 (3:1)
Branky: Sýkora, Stříbný (Pánek), Pánek (Pravenec), Sýkora, Pánek (Boháč), Pravenec (Sýkora)
Sestava: Voska - Pravenec, Hovorka, Boháč, Hrubý, Pánek, Sýkora, Stříbný

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz