Úvod » Zápasy

Naději jsme si nechali utéct a máme pouze bod

publikováno 05.04.2017

S Nadějí jsme sice pouze remizovali, ale díky dalším výsledkům jsme už jen kousek od jistoty záchrany.

Do utkání jsme se po dlouhé době sešli na dvě čtyřky postavené čistě z hráčů A-týmu. Po zranění kotníku se vrátil Karel Tureček a chyběl tak pouze Honza Boháč, který odjel shánět dotace z Bruselu.

Úvod zápasu jsme trochu zaspali a první šance měl soupeř, na Ondru Vosku v bráně ale nevyzrál. Poté přišly i naše šance, ale opět jsme se trápili v zakončení, neproměnily jsme ani řadu samostatných úniků. Jako první sice skóroval Adam Stříbný, ale vybral si špatnou bránu a do vedení poslal soupeře.

Hned po rozehrávce ale právě Špáda výborně sklepl na Honzu Pánka, který svoji střelu nasměroval tak přesně, že trefila obě tyče, než zapadla do sítě. Do poločase se ovšem po hezké individuální akci soupeře do vedení dostala opět Naděje.

Hned v úvodu druhé půle Naděje přidala po povedené kombinaci třetí a jen o dalších pár minut později i čtvrtý. Až ztráta tří gólů nás trochu probrala a hned se nám podařilo snížit dalším gólem Honzy Pánka. Vsadili jsme poté na power-play a právě po ní se prosadil Adam Stříbný, který po prudké přihrávce Luboše Hovorky snižoval do prázdné brány na 3:4.

Adamovi se o chvilku později podařilo po dlouhém výhozu Ondry Vosky a parádní střele do šibenice i vyrovnat. Bohužel jsme lepší "momentum" nedokázali využít ke vstřelení vítězného gólu, naopak i Naděje měla své šance rozhodnout.

Nakonec tak zápas skončil remízou 4:4. Zápas jsme určitě mohli zvládnout vítězně, na druhou stranu i bod se počítá. Díky prohře Kodymky už víme, že poslední neskončíme a pokud příští pondělí Reservoir Dogs prohrají s Přírodními vědami, budeme mít záchranu jistou stoprocentně. A pokud by se tak nestalo, čekají nás ještě dva zápasy, ve kterých nám stačí jedna výhra.

Comes Košíře - Reservoir Dogs 4:4 (1:2)
Branky: Pánek (Stříbný), Pánek (Pravenec), Stříbný (Hovorka), Stříbný (Voska)
Sestava: Voska - Pravenec, Hovorka, Štípek, Habarta - Pánek, Stříbný, Sýkora, Tureček

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz