Úvod » Zápasy

Na závěr remíza s Reservoir Dogs a desáté místo

publikováno 03.05.2017

V posledním kole jsme sice ještě mohli poskočit na konečné deváté místo, ale v hodně uvolněném utkání jsme nakonec s Reservoir Dogs zbytečně remizovali.

Na závěr sezony jsme se nezvykle sešli ve slušném počtu, chyběl pouze Honza Boháč a Adam Stříbný. Stejně jako nám i Reservoir šlo spíše o čest, sestupu se již vyhnout nemohli. Oba týmy ještě mohly poskočit o jedno místo, my na deváté, Resevoir na 11.

Na utkání bylo vidět, že o nic nejde. My si z toho spíš dělali srandu, Reservoir už ne tolik, ale v nějakém ohromném tempu se rozhodně nehrálo. Do vedení nás po nás nástřelu Lubina Hovorky dostal Honza Pánek, který se v závěru sezony gólově rozstřílel. A to i přesto, že poslední dva zápasy sotva trefil bránu.

Soupeři se povedlo vyrovnat po tom, co Ondra Voska zase zkoušel při power-play patičky (nebo-li Ovečky) a překvapivě mu to zase nevyšlo. Nicméně šancí jsme měli víc a do vedení jsme se vrátili klasickým šatňákem. Po dobře sehraném přímém kopu se trefil Tomáš Pravenec, který se do míče trefil krásně kotníkem.

I podruhé dokázali ale Reservoir na začátku poločasu vyrovnat, jejich útočník tentokráte dostal míč do brány mezi nohama Ondry Vosky. I na potřetí jsme to byli my, kdo se ujal vedení, opět se trefil Honza Pánek. Dlouho to vypadalo, že v klidu vyhrajeme, jenže jsme nedali ani nejvyloženější šance a v závěru nás soupeř samozřejmě potrestal z další špatné rozehrávky a vyrovnal.

No co, skončili jsme desátí, svět se nezboří, hlavně že jsme se zachránili. A za rok už to snad bude lepší.

Comes Košíře - Reservoir Dogs 3:3 (2:1)
Branky: Pánek (Hovorka), Pravenec (Pánek), Pánek (Harašta)
Sestava: Voska - Hovorka, Pravenec, Harašta, Štípek, Tureček, Pánek, Sýkora

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15568
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz